Vi vill förändra finansbranschen

Titta
När vi grundade Sigmastocks 2014 fanns det få sparalternativ till dyra fondlösningar. Det var hög tid att göra aktiesparande tillgängligt. Sedan dess har vi jobbat för just det, att fler ska våga spara i aktier. Det gör vi fortfarande. Därför att dina pengar hör hemma i din egna plånbok, inte fondförvaltarens. 

Mai Thai

Grundare

Mai kommer från Bergsjön i Göteborg. Hon har studerat på Chalmers med inriktning entreprenörskap och även arbetat med startups i USA. Tillsammans med Nanna har hon bland annat utnämnts till Årets Finansprofil i Göteborg och Årets Supertalang inom finans av Veckans Affärer.

Nanna Stranne

Grundare och VD

Nanna har en bakgrund som elitidrottare i svenska konståkningslandslaget. Även hon är från Göteborg och studerade tillsammans med Mai på Chalmers. Det var där duon lärde känna Carl och idén till Sigmastocks föddes. Tillsammans påbörjade de arbetet med att skapa ett helt nytt sparalternativ.

Carl Lindberg

Grundare

Carl Lindberg kommer från Skellefteå men doktorerade i Göteborg och blev adjungerad professor inom matematik redan vid 32-års ålder. Specialistområdet är AI, men han har även arbetat som kvantitativ analytiker på bland annat Andra AP-fonden. Carl brinner framför allt för att göra ny teknik tillgänglig för alla sparare.

Sigmastocks team

Vårt team rymmer allt från matematiker och utvecklare till designers och kreatörer. Tillsammans jobbar de för att skapa din och morgondagens bästa sparupplevelse!

2017

Årets finansprofiler & Finansfolkets Supertalanger

Sigmastocks prisas och Mai och Nanna utnämns till Årets Finansprofiler i Göteborg och Finansfolkets Supertalanger av Veckans Affärer.

2018

33-listan

Sigmastocks utnämns till ett av Sveriges 33 mest innovativa teknikbolag av Ny Teknik och Affärsvärlden.

2018

Best Fintech Startup in Sweden

Nordic Startup Awards, en del av det världsberömda och oberoende Global startup Awards, utser Sigmastocks till Best Fintech Startup in Sweden 2018.

2019

Brilliant Minds

Carl Lindbergs bjuds in till Brilliant Minds i Stockholm för att presentera Sigmastocks.