Sigmastocks för företag

Skräddarsytt, digitalt & låga avgifter.

Sigmastocks
för företag

Skräddarsytt, digitalt & låga avgifter.

Låt företagets vinst växa

Med Sigmastocks får ditt företag automatisk portföljförvaltning i aktier till en av marknadens lägsta avgifter. Ett tryggt val när du vill kunna lägga din tid på annat, men ändå investera företagets vinst smart och effektivt.

Kom ihåg att historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i Sigmastocks kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Skräddarsytt

Välj bort ifrågasatta områden för en portfölj som följer företagets värderingar.

Helt digitalt

Tillgång till kontot, var och när du vill. Alltid tryggt med BankID.

Låga avgifter

Den årliga avgiften på 0,48 - 0.616 % exkl. moms är en av marknadens lägsta.

Vanliga frågor

Vad kostar det?
Kostnad

Den årliga avgiften blir totalt 0,48 - 0.616 % beroende på risknivå och marknadsfokus. 

Sigmastocks årliga förvaltningsavgift är 0,28-0,376 %. För de portföljer som innehåller räntor tillkommer en underliggande fondavgift på 0,10 % för fonden, vilket beroende på risknivå landar på 0,02 - 0,04 % per år. 

En transaktionsavgift på 0,18 %  tillkommer per transaktion. Transaktionsavgiften tas ut på det belopp som det handlas för när aktier och fondandelar köps och säljs. Alla avgifter är exklusive moms.

Idun Livs årliga försäkringsavgift är 0,20 %.

För mer information om kostnaderna för förvaltningen, läs vidare här.

Vad är en kapitalförsäkring?
Kapitalförsäkring

Med en kapitalförsäkring läggs dina placeringar (t ex aktier och fonder) i en försäkring som ägs av ett försäkringsbolag. En kapitalförsäkring schablonbeskattas på det totala värdet och är en populär sparform för företag. Skatten rapporteras av försäkringsbolaget och du behöver inte fylla i deklarationen själv.

Vilka är Idun Liv?
Idun Liv

För att bli företagskund hos Sigmastocks behöver du ha en kapitalförsäkring hos vår samarbetspartner Idun liv, vars depå finns hos vår gemensamma depåleverantör Evida. Idun Liv är ett försäkringsbolag som är marknadsledande inom digital förvaltning. Sedan de grundades 2014 har deras försäkringar skapat förutsättningar för en tryggare ekonomisk framtid till sina kunder. Idun Liv erbjuder prisvärda försäkringar, och driver branschen framåt med flexibla och digitala lösningar. Läs gärna mer om Idun liv på deras hemsida.

Vilka är Evida?
Evida

Evida är ett värdepappersbolag som erbjuder depåer, förvaltning och rådgivning. De är depåleverantörer till Sigmastocks för privatpersoner och Sigmastocks för företag, det senare erbjuds med Idun liv. Evida har tillstånd från Finansinspektionens att driva värdepappersrörelse enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden och står under Finansinspektionens tillsyn. Läs gärna mer om Evida på deras hemsida.

Vem kan bli företagskund?
Företagskund

Just nu erbjuder vi enbart portföljförvaltning till svenska aktiebolag.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Kontakta support@sigmastocks.com så hjälper vi dig. Vill du hellre bli uppringd? Fyll i formuläret här nedanför!

Namn
Ämne
Bolagsnamn
Telefonnummer

Sigmastocks personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Kontakta support@sigmastocks.com så hjälper vi dig. Vill du hellre bli uppringd? Fyll i formuläret här nedanför!

Namn
Ämne
Bolagsnamn
Telefonnummer

Sigmastocks personuppgiftspolicy