Press & nyheter

Här hittar du våra pressreleaser och andra nyheter. För alla typer av pressförfrågningar, kontakta oss på media@sigmastocks.com

07-06-2023

Koppla Sigmastocks med Fortnox!

Med Sigmastocks integration till Fortnox blir det ännu enklare för Fortnox kunder att komma igång och investera företagets kapital.

Läs mer
01-06-2023

10 000 kunder!

"Att nå 10 000 kunder är en milstolpe! Det är förstås fantastiskt att vi trots utmanande tider fortsätter att växa. Det här är ett kvitto på att vi byggt en tjänst som verkligen behövs på marknaden", säger Nanna Stranne, VD och medgrundare på Sigmastocks

Läs mer
31-03-2023

Sigmastocks lanserar aktieförvaltning av tjänstepension

Sigmastocks är den enda digitala portföljförvaltaren som investerar kundernas kapital direkt i aktier och inte i aktiefonder såsom andra robotrådgivare. Nu lanserar bolaget förvaltning av tjänstepension. “Det är oerhört roligt att ta klivet in i denna del av marknaden och erbjuda något helt nytt” säger Nanna Stranne, VD och medgrundare.

Läs mer
14-11-2022

Spara hållbart på dina villkor

"För att våra sparare ska få ännu större möjlighet att påverka sin portfölj har vi delat upp ESG i fem olika faktorer: koldioxid och utsläpp, biologisk mångfald, resurseffektivitet, socialt ansvar och bolagsstyrning. Det är vi först med att kunna erbjuda", säger Sigmastock medgrundare Mai Thai.

Läs mer
11-05-2022

Sigmastocks lanserar företagstjänst

Nu breddar Sigmastocks sitt erbjudande ytterligare genom att erbjuda företag automatisk portföljförvaltning. Sigmastocks företagstjänst möjliggör en ny sorts kapitalförvaltning för företag, en förvaltning med hög kvalitet samtidigt som priset hålls nere tack vare digitalisering och ny teknik.

Läs mer
03-01-2022

Innovativa företag om Sigmastocks: Världsunikt sparande från Göteborg

Sigmastocks vill göra det enkelt för alla att spara i aktier. Genom att erbjuda något ingen annan kan – en aktierobot som tar hand om aktiesparandet åt dig, försvinner flera mellanhänder, du har full kontroll över ditt sparande och du kan exkludera de branscher du inte vill ha i din portfölj.

Läs mer
12-11-2021

Finansbranschen under lupp när Sigmastocks startar podcast

När Sigmastocks släpper podcast synas en hel finansbransch i sömmarna. Fonder, höga finanslöner och fusk med data är bara några av alla ämnen på agendan. Det är för den sakens skulle ingen tung och trist lyssning, utan en underhållande podcast för den vetgirige.

Läs mer
26-08-2021

Sigmastocks tillväxt över 150% under sommaren

Under sommaren mer än dubblade Sigmastocks sin kundbas och det går snabbt, på drygt en månad har antalet kunder gått från 2000 till nu över 4000. Det är fantastiskt roligt och ett kvitto på att vi byggt en tjänst som saknats på marknaden säger Nanna Stranne, VD på Sigmastocks.

Läs mer
16-07-2021

DI Digital om Sigmastocks: Utmanar traditionella fondförvaltare med robotspartjänst

Fintech-uppstickaren Sigmastocks nya aktierobot har lockat till sig ett par tusen kunder. ”Vi ser redan nu tendenser på en exponentiell tillväxt”, säger medgrundaren Nanna Stranne.

Läs mer
28-05-2021

Sigmastocks automatiserar aktiesparande – till en av marknadens lägsta avgifter

Sigmastocks lanserar en robotrådgivningstjänst där kundernas kapital investeras direkt i aktier istället för fonder. “Idag finns det ingen annan aktör som erbjuder digital portföljförvaltning direkt i aktier, vad vi kan se är vi först även globalt”, säger Nanna Stranne, VD på Sigmastocks.

Läs mer
25-05-2021

Sigmastocks får ok av FI – investerar direkt i aktier

Sigmastocks affärsidé ligger i att bolagets grundare ifrågasätter fondavgifter och arbetar för att tillgängliggöra aktiesparande. Med tillståndet från Finansinspektionen hoppas nu grundarna få ännu fler att börja aktiespara genom att automatisera aktiesparandet helt och hållet.  

Läs mer
24-05-2021

Sigmastocks får tillstånd av Finansinspektionen

Sigmastocks får tillstånd av Finansinspektionen. Bolaget lanserar samtidigt en robotrådgivningstjänst där kundernas kapital investeras direkt i aktier istället för fonder som många konkurrerande plattformar använder sig av.

Läs mer
23-10-2020

Sigmastocks bygger ny tjänst: “Ett aktiesparande som sköter sig själv”

Fintech-bolaget Sigmastocks har tagit in 14 miljoner och kommer under hösten att lansera en helt ny tjänst. Sigmastocks gamla aktieverktyg kommer att finnas kvar för de kunder som hellre vill använda det, men bolaget kommer framåt att ha fullt fokus på att utveckla den nya tjänsten.

Läs mer
21-05-2019

Sigmastocks tar in över 7 miljoner från Collector Ventures och befintliga ägare.

I en ny investeringsrunda väljer Collector Ventures att investera 5 miljoner i Sigmastocks. Totalt tar bolaget in 7 miljoner från Collector Ventures och redan befintliga ägare.

Läs mer
08-10-2018

Sigmastocks är Best Fintech Startup in Sweden 2018

Nordic Startup Awards, en del av det världsberömda och oberoende Global startup Awards, har sedan 2012 uppmärksammat talanger världen över. Över 2500 företag har nominerats i 13 kategorier och den 6 oktober stod det klart att Best fintech startup in Sweden 2018 tilldelas Sigmastocks.

Läs mer
12-03-2017

Nordea inleder samarbete med Sigmastocks

Sigmastocks i kombination med Nordeas breda utbud och konkurrenskraftiga courtage inom aktier ger investerarna en unik möjlighet att ta fram färdiga aktieportföljer och att handla till ett mycket lågt courtage.

läs mer
09-02-2017

Sigmastocks övertecknat i ny finansieringsrunda

Sigmastocks hade under hösten en mycket stark tillväxt, med ett snitt på 20% per månad. Totalt tar nu bolaget in över 8 miljoner, med fokus på ytterligare tillväxt.

Läs mer