Vi vill förändra finansbranschen

Titta

Att aktiespara behöver inte vara svårt. Däremot tjänar väldigt många på att du tror det. Sedan 2014 utmanar vi finansbranschens gamla strukturer genom att erbjuda ett enkelt och transparent sparande i aktier till låga avgifter.

Mai Thai

Grundare

Har arbetat med startups i USA och studerat på Chalmers med inriktning entreprenörskap. Tillsammans med Nanna har hon bl.a. utnämnts till Årets Finansprofil i Göteborg och Årets Supertalang inom finans av Veckans Affärer.

Nanna Stranne

Grundare och VD

Har en bakgrund som elitidrottare i svenska konståkningslandslaget. Nanna studerade tillsammans med Mai på Chalmers, där de lärde känna Carl och idén till Sigmastocks föddes.

Carl Lindberg

Grundare

Doktorerade i Göteborg och blev adjungerad professor inom matematik vid 32 års ålder. Specialistområdet är AI men har arbetat som kvantitativ analytiker på bl.a. Andra AP-fonden. Carl brinner för att göra ny teknik tillgänglig för alla sparare.

Sigmastocks team rymmer allt från matematiker och utvecklare till designers och kreatörer. Tillsammans jobbar vi för att skapa din och morgondagens bästa sparupplevelse.
2017

Årets finansprofiler & Finansfolkets Supertalanger

Sigmastocks prisas och Mai och Nanna utnämns till Årets Finansprofiler i Göteborg och Finansfolkets Supertalanger av Veckans Affärer.

2018

33-listan

Sigmastocks utnämns till ett av Sveriges 33 mest innovativa teknikbolag av Ny Teknik och Affärsvärlden.

2018

Best Fintech Startup in Sweden

Nordic Startup Awards, en del av det världsberömda och oberoende Global startup Awards, utser Sigmastocks till Best Fintech Startup in Sweden 2018.

2019

Brilliant Minds

Carl Lindbergs bjuds in till Brilliant Minds i Stockholm för att presentera Sigmastocks.