Vi vill förändra finansbranschen

Titta

Om Sigmastocks

De flesta sparare vet inte hur mycket de betalar i fondavgifter. 2014 startade vi Sigmastocks för att ändra på det och sedan dess har vårt aktieverktyg hjälpt tusentals att spara smartare och billigare i aktier. Tillsammans med FPJ tar vi nu nästa steg och erbjuder det ingen annan kan: ett automatiserat aktiesparande. 

Mai Thai

Grundare

Mai Thai kommer från Bergsjön i Göteborg. Hon studerade på Chalmers med entreprenörskap som huvudinriktning och har även arbetat med startups i USA. Tillsammans med Nanna Stranne har hon bland annat blivit utnämnd till Årets Finansprofil i Göteborg och Årets Supertalang inom finans av Veckans Affärer.

Nanna Stranne

Grundare och VD

Nanna Stranne har en bakgrund som elitidrottare i svenska konståkningslandslaget. Även hon är från Göteborg och studerade tillsammans med Mai på Chalmers. Det var också där duon lärde känna Carl och idén till Sigmastocks föddes. Tillsammans påbörjade de arbetet med att skapa ett helt nytt sparalternativ.

Carl Lindberg

Grundare

Carl Lindberg kommer från Skellefteå men doktorerade i Göteborg och blev adjungerad professor inom matematik redan vid 32-års ålder. Specialistområdet är AI, men han har även arbetat som kvantitativ analytiker på bland annat Andra AP-fonden. Carl brinner framför allt för att göra ny teknik tillgänglig för alla sparare.

Sigmastocks team

Vårt team rymmer allt från matematiker och utvecklare till designers och kreatörer. Tillsammans jobbar de för att skapa din och morgondagens bästa sparupplevelse!

2017

Årets finansprofiler & Finansfolkets Supertalanger

Sigmastocks prisas och Mai och Nanna utnämns till Årets Finansprofiler i Göteborg och Finansfolkets Supertalanger av Veckans Affärer.

2018

33-listan

Sigmastocks utnämns till ett av Sveriges 33 mest innovativa teknikbolag av Ny Teknik och Affärsvärlden.

2018

Best Fintech Startup in Sweden

Nordic Startup Awards, en del av det världsberömda och oberoende Global startup Awards, utser Sigmastocks till Best Fintech Startup in Sweden 2018.

2019

Brilliant Minds

Carl Lindbergs bjuds in till Brilliant Minds i Stockholm för att presentera Sigmastocks.