Fullstack-utvecklare till Sigmastocks

Att aktiespara behöver inte vara svårt. Däremot tjänar väldigt många på att du tror det. Sedan 2014 utmanar vi på Sigmastocks finansbranschens gamla strukturer genom att erbjuda ett enkelt och transparent sparande i aktier till låga avgifter. Låter det som en resa du vill vara med på? Vi söker just nu en fullstack-utvecklare för att komplettera vårt utvecklingsteam med start så snart som möjligt. Utvecklingsteamet består i dagsläget av två fullstack-utvecklare och två algoritmutvecklare.

Vår teknik

I korthet jobbar vi med C#, Vue, Typescript, AWS, Docker, Segment, Google Analytics. Självklart är det meriterande om du tidigare arbetat med någon eller några av de här teknikerna, men vi vet att duktiga utvecklare lär sig nya verktyg snabbt.

Vem du är

En person som gillar att jobba med nya tekniker och lär dig nya grejer snabbt. Du strävar efter att kontinuerligt förbättra din egen kunskap och känner en nyfikenhet inför den tekniska utvecklingen. Du tycker om att lösa problem och uppskattar möjligheten att lösa dem på ditt eget sätt. Förvisso är du självgående och tar dig an uppgifter på eget initiativ, men du är inte rädd för att ta hjälp av teamet för att uppnå bästa resultat. 

Du uppnår en balans mellan perfektion och pragmatism där behovet av att få till den perfekta lösningen vägs mot skapande av kundvärde. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att använda och utveckla system som körs i moln, såsom AWS. Slutligen ser vi att har du ett par års erfarenhet av webbutveckling och erfarenhet av ett modernt frontend-ramverk.

Vad du kommer göra på dagarna

* Vara del av ett korsfunktionellt team
* Jobba med både frontend och backend
* Analys av data i syfte att samla metrics och driva affärsbeslut
* Äga dina system end-to-end och jobba med hela tech-stacken

Vi erbjuder dig

* Utvecklingsmöjligheter – Hos oss får du ett spännande och utvecklande jobb med stora möjlighet för egna initiativ.
* Vara med och driva förändring – Vi gör detta tillsammans och allas åsikter är värdefulla. Det behövs för att åstadkomma förändring på riktigt!

Dessutom… 

* Flexibla arbetstider
* Konkurrenskraftig lön
* Tjänstepension och schyssta villkor
* Friskvårdsbidrag

Vilka vi är

Sigmastocks startades 2014 av Chalmersstudenterna Nanna Stranne och Mai Thai tillsammans med Carl Lindberg, doktor i finansiell matematik. Teamet på elva personer rymmer allt från matematiker och utvecklare till designers och kreatörer. För oss är det viktigt att du får ihop livspusslet och vi strävar alltid efter inkludering vilket bland annat kan exemplifieras i att vi är ett techbolag med fler anställda kvinnor än män.

Ansökan

Låter detta som något som passar just dig? Då ska du såklart söka! Skicka ditt CV till work@sigmastocks.com. Har du några frågor om tjänsten? Skicka din fråga till operativ chef Kristina Berntsson på kristina@sigmastocks.com eller till teknisk chef Jakob Csörgei Gustavsson på jakob@sigmastocks.com.