08-10-2018

Sigmastocks är Best Fintech Startup in Sweden 2018

Nordic Startup Awards, en del av det världsberömda och oberoende Global startup Awards, har sedan 2012 uppmärksammat talanger världen över. Över 2500 företag har nominerats i 13 kategorier och den 6 oktober stod det klart att Best fintech startup in Sweden 2018 tilldelas Sigmastocks.

Juryns motivering lyder:
The winner of Best FinTech Startup in Sweden is Sigmastocks. A startup that offers an intelligent investment service to help investors become self-sufficient.
–Vi är väldigt glada över vinsten och det är kul att Sigmastocks uppmärksammas även i nordiska sammanhang. Vårt mål har alltid varit att hjälpa alla våra kunder till att bli så bra förvaltare de kan och vi är oerhört stolta över vår tjänst, säger Nanna Stranne och Mai Thai, grundare av Sigmastocks.
Kategorin Best Fintech 2018 tilldelas “Den Startup som har visat störst utveckling under det senaste året baserat på tillväxt, innovation och påverkan med en produkt/tjänst/teknik inom leverans och/eller infrastruktur för finansiella tjänster”. Nominerade i samma kategori var Dreams, Minna Technologies och Evispot. 

Nordic Startup Awards är en del av Global startup Awards och omfattar hittills 52 länder i 5 regioner i Europa, Asien och Afrika. Syftet är att stödja, koppla ihop och uppmärksamma nyckelspelare i nationella och regionala startups världen över. Sedan 2012 har privatpersoner fått nominera sina “startup superheroes” som därefter utvärderas av femtio ambassadörer och jurymedlemmar.
Tillbaka till föregående sida