Ett helt nytt sätt att spara.

Spara i en skräddarsydd aktieportfölj som sköter sig själv, till en av marknadens lägsta avgifter. Schysst, enkelt och billigt – precis som vi tycker ett sparande ska vara.

Anmäl dig nu för att vara en av 500 att få exklusiv förtur!

Läs gärna mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.


Release hösten 2020

 Få exklusiv förtur


Anmäl dig nu för att vara bland de 500 första att testa innan alla andra.

Följ utvecklingen


Få uppdateringar om tjänstens nya och kommande funktioner

 Klättra i kön


Tipsa dina vänner och klättra i kön för ännu snabbare insläpp.

En av marknadens lägsta avgifter 

Nu som innan är låga avgifter viktigt för oss. Vår totala avgift på 0,35% inkl. transaktionsavgifter och moms kommer att vara bland den lägsta på marknaden. 


Blir ni en fond?

Nej. Sparar du i en fond äger du en andel av en “påse aktier” som ser likadan ut för alla. Med dyra förvaltningsavgifter på köpet. Hos oss äger du aktierna, har full kontroll över sparandet och betalar låga avgifter. 


Hur tar ni betalt?

Den procentuella avgiften baseras på det totala innehavet. Orsaken till att vi går över till procentuella avgifter är att vi får kostnader som hänger ihop med storleken på förvaltat kapital.

Om oss.

Sedan starten 2014 har vi drivits av att förändra finansbranschen. Vi tycker det är hög tid att öka transparensen och ge makten tillbaka till dig som sparar. Vårt digitala aktieverktyg har hjälpt många att våga aktiespara självständigt och är ett alternativ till dyra fondbolag. Våra kunder sparar inte bara smart, de sparar miljoner. Det är vi väldigt stolta över!