Press

För alla typer av pressförfrågningar, kontakta oss på media@sigmastocks.com

28-05-2021

Sigmastocks automatiserar aktiesparande – till en av marknadens lägsta avgifter

Sigmastocks lanserar en robotrådgivningstjänst där kundernas kapital investeras direkt i aktier istället för fonder. “Idag finns det ingen annan aktör som erbjuder digital portföljförvaltning direkt i aktier, vad vi kan se är vi först även globalt”, säger Nanna Stranne, VD på Sigmastocks.

Läs mer
25-05-2021

Sigmastocks får ok av FI – investerar direkt i aktier

Sigmastocks affärsidé ligger i att bolagets grundare ifrågasätter fondavgifter och arbetar för att tillgängliggöra aktiesparande. Med tillståndet från Finansinspektionen hoppas nu grundarna få ännu fler att börja aktiespara genom att automatisera aktiesparandet helt och hållet.  

Läs mer
24-05-2021

Sigmastocks får tillstånd av Finansinspektionen

Sigmastocks får tillstånd av Finansinspektionen. Bolaget lanserar samtidigt en robotrådgivningstjänst där kundernas kapital investeras direkt i aktier istället för fonder som många konkurrerande plattformar använder sig av.

Läs mer
23-10-2020

Sigmastocks bygger ny tjänst: “Ett aktiesparande som sköter sig själv”

Fintech-bolaget Sigmastocks har tagit in 14 miljoner och kommer under hösten att lansera en helt ny tjänst. Sigmastocks gamla aktieverktyg kommer att finnas kvar för de kunder som hellre vill använda det, men bolaget kommer framåt att ha fullt fokus på att utveckla den nya tjänsten.

Läs mer
21-05-2019

Sigmastocks tar in över 7 miljoner från Collector Ventures och befintliga ägare.

I en ny investeringsrunda väljer Collector Ventures att investera 5 miljoner i Sigmastocks. Totalt tar bolaget in 7 miljoner från Collector Ventures och redan befintliga ägare.

Läs mer
08-10-2018

Sigmastocks är Best Fintech Startup in Sweden 2018

Nordic Startup Awards, en del av det världsberömda och oberoende Global startup Awards, har sedan 2012 uppmärksammat talanger världen över. Över 2500 företag har nominerats i 13 kategorier och den 6 oktober stod det klart att Best fintech startup in Sweden 2018 tilldelas Sigmastocks.

Läs mer
12-03-2017

Nordea inleder samarbete med Sigmastocks

Sigmastocks i kombination med Nordeas breda utbud och konkurrenskraftiga courtage inom aktier ger investerarna en unik möjlighet att ta fram färdiga aktieportföljer och att handla till ett mycket lågt courtage.

läs mer
09-02-2017

Sigmastocks övertecknat i ny finansieringsrunda

Sigmastocks hade under hösten en mycket stark tillväxt, med ett snitt på 20% per månad. Totalt tar nu bolaget in över 8 miljoner, med fokus på ytterligare tillväxt.

Läs mer
25-04-2016

Sigmastocks i samarbete med Nordnet och Avanza

Storbankerna får se upp när Sigmastocks börjar samarbeta med Nordnet och Avanza. Syftet är att hjälpa privatpersoner att ersätta dyra, traditionella fonder med enkelt och kostnadseffektivt aktiesparande.

läs mer